Stenungsundsspelen

Igår stod det friidrott på schemat för Adam och Victor. Kul med lite ombyte. Victor började på friidrott i mitten av april och har bara haft två träningar och nu var det redan dags för tävling på hemmaplan. 7-åringarna hade 3-kamp där de fick egna resultat i resp gren, men ingen segrare utsågs. 

Han började med att vinna sitt heat på 60 m, tid 12,46, vilket gav en andraplats totalt. Sedan väntade kast med liten boll 17,4 m och den vann han med nästan 6 meter. 
Slutligen var det längdhopp och det har han aldrig gjort så "på riktigt" men han blev trea med 2,35 meter. Så himla bra kämpat av alla barnen!!!

Adam går ju inte i friidrott men har presterat väldigt bra på de årliga skoltävlingarna. Bl.a har han vunnit 60 m bland kommunens skolor både i fyran och femman (pojkar). Så nu när vi är med i klubben igen för Victor så fick han tävla. Även Adam körde 3-kamp men med resultat. Han började med bollkastning och kastade 41,08 m. Det vad ca 13 meter längre än tvåan. Sen 60 m där jag trodde han vann men tydligen var en annan pojke 1 hundradel snabbare. Adam tappade nyss bort en sko och sprang i mina gamla skor och tiden sa att det fanns mer att ge. 9,26 blev det iaf. 
Sist väntade längdhopp och det vann han på 4,30 m. Därmed blev han totalsegrare i 3-kampen med 2367 poäng, vilket var 637 poäng bättre än tvåan. 

Kan bara konstatera att vi har två killar som är sjukt bra på att kasta boll. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0