Victor 7 år

I lördags fyllde Minifjompen 7 år och som vanligt blev han firad i Hemsedal. Han ville att tårtan skulle se ut som den gjort de senaste två åren, så så fick det bli. 

(null)
Födelsedag med sol i backen. Härligt! 
(null)
Paketöppning på morgonen. Han fick en klocka som han önskat sig. 
(null)
Blev även en handboll och en fotboll. 
(null)
Tårtan tjuvstartade vi med redan på fredag kväll. Han fick även tjuvstarta med en present från fam Lager. :-)
(null)
Födesedagslunch med avslutande glass på Skigaarden i sällskap med fam Malmqvist. 

Sen väntade vi in kusinerna Svante och Iris som skulle påbörja sin sportlovsvecka, innan vi satte oss i bilen och rullade hemåt. 

Vi trodde att Victors framtand skulle släppa på självaste födelsedagen men den lossnade äntligen på söndagen. Han har haft en tappad framtand sedan juni men sen hände inget mer pga extratanden som konstaterades och togs bort före jul. Nu hoppas vi de nya tänderna kommer ner ok. Den högra var 90 grader felvriden när extratanden drogs ut men den vänstra låg rakt och fint på röntgenbilden. Bara att hålla tummarna. 

11 feb

Idag är det 2 år sedan min farmor Gärd lämnade jordelivet. Känns ledsamt såklart och ibland tänker jag att hon måste vara ledsen att pappa redan följt med till himlen. Jag vet hur orolig hon var när pappa skulle behandlas eller opereras. Jag är också tacksam att gammor fick bli att person i barnens liv, alltså att de var så stora så de kommer minnas henne. Farmor blev 96,5 år. 

(null)
Denna bild är fr 2018, när Victor är en liten plutt. 

Idag är det också 13 år sedan vi fick tillträde till vårt hus i Getskär. Tiden går minst sagt fort. 

RSS 2.0