Vagel

Sen några dagar tillbaka har jag en rejäl vagel på vänster öga. Ögonlocket är fortfarande stort och rött men ömheten är inte lika farlig nu. 

(null)
Inte så grannt öga men hoppas det ska släppa mer och mer nu. 

Idag har jag hämtat ut ett par paket till. Bl.a ett underställ som Craft själva hade 50% på i helgen. Inte kollat in det ordentligt än men det verkar fint. 

(null)
Detta klassiska underställ ska Oscar få. Blir kanske ingen klapp av det. Vi får se. 

Borde dyka upp några paket imorgon också. Då är planen att baka lite julgodis. Får se hur det går med det. 


Black weekend

Herre min ge vad mail det har kommit den senaste veckan om Black week, Friday, weekend och nu Cyber Monday. Uppladdningen i veckan bjöd ju på några inköp och helgen några till. Idag hämtade jag ut tre paket. bl.a ett par slalompjäxor. Väntar sex paket till men ska tillägga att jag faktiskt shoppat för andra också :-)

I söndags testade Adam hockey för första gången. 

(null)
Påklädd och redo. 
(null)
Hemma efteråt. Försökte vara ironisk på Insta stories men eftersom Adam ser deppig ut så gick det inte riktigt fram. Han är försjunken i tv:n och väljer alltså att bära alla skydd även hemma. Så till mitt förtret hade han jättekul. (Snoppskyddet var roligast) 

Men men, han lär sig åka skridskor iaf. 

Avslutar med en läcker bild fr kontoret idag. 

(null)

Natti natti


Laddad!

Kan inte minnas att uppladdningen för Black Friday varit så här stor förut. Nya erbjudande varje dag och det gäller att ha koll på vad och när man ska slå till. Egentligen bör det inte bli så mycket spontanshopping för jag har listan hyfsat klar. Men idag blev det faktiskt ett par vinterkängor till mig själv på Scorett. 

(null)
Efter en del velande om färg så blev det trots allt de jag tänkt från början. De blå. Med blå parkas, blå lång lightdown, blå ullrock så blev det blå skor helt enkelt. 

Idag har jag även slagit till på en ny handboll och benskydd till Oscar. Team Sportia i Stenungsund startade 25% idag. Kan hända dessa saker sparas till födelsedagen i januari. 

Blev även ansiktskräm som var på 40% på Kronans apotek. 

Igår blev det nya skinnvantar som både Magdalena och jag blev förtjusta i i lördags. Igår var de på 40% så vi slog till. 

(null)
En riktig gosevante men som ändå ser fin ut. 

Det blev även nya skidglasögon till grabbarna. Hade kollat in några andra men när vi var på Stadium i söndags tyckte Adam att de från Everest var snyggast och jag kunde bara hålla med. Igår var de på 50%. Tummen upp! 

(null)
Visst är de tuffa? 

Har några till grejer på G inför fredag, men de kan jag inte nämna här. :-)

Natti natti! 




Bowling

Efter gårdagens "egentid" var det idag ännu en härlig dag med massa aktiviteter. Oscar körde handboll på förmiddagen som vanligt men idag blev det även friidrott eftersom det var en två timmar lång specialträning i Rimnershallen i Uddevalla. I vanliga fall krockar tiderna men idag gick det fint. Så vi drog upp hela familjen. Kollade på Oscar en stund och tog sen en snabb tur till Torp och fixade skor till Adam. 

När Oscars träning var slut åkte vi ner på stan och bowlade hela familjen. T.o.m Victor fick försöka mot slutet. 

(null)
Henrik in action. Han försökte skruva och greja, vilket gjorde att jag ledde rätt bra. Ångrar lite att jag sa till honom att sluta med sånt han inte klarar av...
(null)
Oscar! 
(null)
Trött miniklubb
(null)
Men han fick också vara med lite till slut. 
(null)
Hela tokiga familjen. 
(null)
Adam! 

Det var verkligen en fantastiskt rolig timma och främsta anledningen var att killarna var sams och hade kul och hejade på varandra. Adam hejar alltid på Oscar, men tyvärr är det omvända något vi sällan upplever. Men, plötsligt händer det. High five och klapp på axeln! Så roligt!!!


Mia Skäringer!

Ikväll har Magdalena och jag varit på Mia Skäringer i Scandinavium. Innan vi gick dit åt vi lite gott på Pinchos på Götabergsgatan. 

(null)
Min snygga bordsdam! 

Lite småsena kom vi iväg och förvånades över folkmassan utanför arenan men vi tog en selfie iaf 

(null)
Köselfie. 

Väl inne fick vi uppleva en grym show med ett genomgående viktigt tema (feminism) som visade sig i humor, allvar, musik och tänkvärda ord. Och lite naket. 

"Det handlar inte om manshat, det handlar om självförsvar."

(null)
Mia sjunger "Jag ska bara vara mig själv". 
(null)
No More Fucks To Give
(null)
Mia i gynstolen :-)

Ullaredsshopping

Det är helt galet men för fjärde gången lyckades vi pricka in en rekorddag på Ullared. Bevisligen hänger det på vår närvaro, haha! Såg att varuhuset skulle skänka 50000 kr till Missing People. Så bra! 

Idag provade jag för första gången en svart topp som jag råkade springa på i sista stund på väg mot något annat. Och den passade jättebra så det var kul. 

(null)
Lite spets upptill och glansigt tyg på resten. 
(null)
Spets även i ryggen. 

(null)
Provade med en lila kjol som jag haft i garderoben i närmare 20(!) år. Kolla mina älskade matchande mysstrumpor, haha!!!
(null)
Tänkte sortera ut kjolen men testade och den satt lika bra som förr så kanske blir den aktuell på årets (Akzo)Nobelmiddag

Kram och Gonatt

Ovanligt intensiv helg

...för mig. Direkt efter jobbet i fredags drog jag ut till Kyrkesund för ledarkonferens med Vallens IF. Där blev det möte och trevligheter till (för mig) 01.00. Sedan upp vid 8 för att fortsätta konferensen. Jag smet ca 30 min tidigare för att komma mig hem och vidare till ULLARED!!!

(null)
På väg mot entrén. Glad innan jag insåg att kön var lååång. Tog minst 30 min att komma in. Säkert 40 också. 

(null)
Tack för denna gången. Vid 21.10 togs denna bild :-)

(null)
Och vid 23 togs denna. 

Idag var det upp kl 6 för att hämta barn vid 7 och sedan vidare till Färgelanda och handboll för Oscar. 

(null)
Oscar var målis i andra matchen. Grabbarna var rätt överlägsna i alla tre matcher. 

Så nu är jag trött, väldigt trött. 
Natti natti

Julklappar

På lördag väntar höstens härliga shoppingevent, nämligen resan till Ullared. Inför denna resa gäller det ju att fundera ut vilka som ska få julklappar och gärna vad det ska bli. Men, allt finns ju inte där och jag har redan köpt två julklappar och kollar på fler. 

Förhoppningsvis får jag ändå löst en del på lördag men det är en tid av rabattkoll nu. Black Friday kommer säkert utnyttjas men att hitta på rea redan nu funkar ju lika bra. 

I övrigt rullar veckorna på. Kamerarullen är lika tom och tråkig som vanligt nu när man knappt  är hemma. 

Säger iaf Godnatt med denna bild på minsta herrn i huset. 
(null)


Söndag

Idag har det varit aktiviteter för Henrik och mig men relativt lugnt för barnen (Oscar hade handboll imorse). Jag åkte själv till St Jörgen i morse och åt frukost med nybakade lilla sötnosen Jakob, mamma Catrin och Nina. Det var jättemysigt och gott. Tack för idag tjejer! 

Hemma möttes Henrik och jag i dörren. Han skulle på Blåvitts match i eftermiddag. Det gick ju tyvärr inte så bra, Tråkigt för Hysén att det slutade så här. 

Under tiden hade Oscar och Adam två kompisar var här hemma. De hjälpte mig plocka ner större delen av studsmattan bland annat.  

(null)
Reklambild för Crescent? 6 pojkar, 6 olika Crescentcyklar :-)

När Henrik sedan kom hem drog jag på den obligatoriska söndagsträningen. Tror vi var 24 starka mammor idag. Grymt! 

Sen fick jag mina skor putsade. Då var vi hemma samtidigt. Haha!!!
(null)
Han kan trolla min man.  (null)


Kort visit på Smögen

Igår morse drog grabbarna och jag till Smögen. Vi skulle börja med städhjälp här hemma och eftersom Victor varit febrig hela torsdag ville jag inte vabba hemma samtidigt som städet kom. På eftermiddagen kom Henrik upp till Smögen också. 
Det blev alltså en väldigt lugn fredag. Victor piggade på sig lite, jag jobbade lite och stora killarna kollade paddor och lekte. Det var ju inget uteväder tyvärr. 

(null)
Pannkaksstekning. 
(null)
Brormys! (Och ja, det är Adam som har kalsongakrobatik i bakgrunden) 
(null)
Lunchtupplur. 

Idag tog Henrik storgrabbarna till Tumlaren medan jag sorterade urväxta kläder. 7 fulla klädlådor fr 98/104 till 122/128 står än så länge redo och väntar på lillebror.  

När Henrik var på golfklubbens årsstämma besökte grabbarna och jag gammor. Victor sov i vagnen hela besöket men Oscar och Adam höll låda som vanligt. De har en förkärlek för att leka med gammors rullator. Suck! 

Frågade farmor vad hon önskade sig i julklapp. Ingenting var såklart svaret men efter lite betänketid kom hon på; ett nytt läppstift. Hennes hade tappats och gått sönder men lyckligtvis hade hon kvar det och jag googlade fram nyansen och den finns kvar. Så bra! Och så härligt att önska sig läppstift när man är 93 år. Det ska jag också önska mig då. 


RSS 2.0