Ledsen

Den där klumpen i magen som jag skrev om igår visade sig vara berättigad. Tyvärr! Vi gick
till Gula huset idag för att återfå nycklarna till huset. Längs vägen mötte vi grannar som berättade om välta stolar och bord (känns ju halvkul eftersom allt är sprillans nytt) högljuddhet hela dagarna, nerpissade elskåp på vägen utanför (10 steg från ytterdörren. Hur lat får man vara???). Värst var tyvärr att de haft sönder spänntaket i vårt TV-rum med en takmålning som gissningsvis är över 100 år gammal. När Sverige gjort mål mot Tyskland hade de hoppat upp med armarna i skyn och spräckt pappen på två ställen (sa de). Det är så jäkla ledsamt! 

Olyckor kan hända, men oaktsam är något man väljer att vara. Med tanke på deras beteende, den totala bristen av respekt för någonannas egendom (som vi vid uthyrningen förmedlade att vi är rädda om) så känns det surt just nu. Vi chansade när vi hyrde ut till ungdomar (23-29). Vi sa nej först men kommentarer om att de är skötsamma fick oss att överväga och säga ja. Fel val. Tyvärr. 

I eftermiddag åkte grabbarna och jag till Grundsund igen. Vi ska hjälpa mamma och pappa att styla ett barnrum inför fotografering av huset nu i veckan. 
Adam fick även present av Magdalena m fam. Tusen Tack! Han blev överlycklig! 

(null)
Bästa spelet i present. Take it easy heter det och vi hittade det i huset vi hyrde i Schweiz i vintras. Där spelade vi det varje dag tror jag. Inte så lätt att hitta här i Sverige men Magdalena lyckades! Tack! 

(null)
Victor testar kusinens gungfår som vi lånat inför fotograferingen. 


Kommentarer
Postat av: Aleks

Men allvarligt! Är man inte vuxen när man är 29 år? Vilken fullständig brist på respekt för andra.
Lider med er och hoppas ni får tag på någon som lyckas fixa taket. Massa kram!

2018-06-25 @ 13:39:00
Postat av: Maria O

Usch vad tråkigt. Hoppas att ni åtminstone fick ekonomisk kompensation.

Svar: Ja det är tråkigt :-( Vi får se hur det blir ekonomiskt. Vi vet inte om det går att laga eller om taket måste bytas. Massa merjobb iaf.
Maria Roderhult

2018-06-25 @ 20:52:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0