Tidigt firande

I helgen har vi startat firandet av vår blivande 7-åring med våra familjer på Smögen. Igår blev det kakor och tårta i gula huset.
 
Kusinerna Oscar, Svante och Adam.
Ja må han leva... blev det såklart för vår stora kille.
 
Lite senare kom även kusinerna William och Olivia men då fick jag tyvärr inte tagit några bilder.
Oscar fick massa fina presenter bl.a fotboll, pennfack, lastbil, mössa, fleecetröja, pysselbok mm. Eller som han själv uttryckte det: "Allt jag önskat mig" :-)
 
Idag var det dags för Oscar och Adam att börja på simskola på Tumlaren. Adam gick i grupp 2, vilket han egentligen inte behövde eftersom han "klarade" den gruppen i somras, men vi tänkte det var bra att få lite repetition. Det gick jättebra för honom så vi bokar nog grupp 3 nästa gång.
Oscar gick i grupp 4 (klarade grupp 3 i somras) och efter hans simframgångar detta jullov så är han redo för grupp 5 eller grupp 6 nästa gång. Han var extremt stolt när han lämnade simhallen med fem nya märken i handen.
 
Rejäl skörd med nya märken. Fokusmärkena idag var röda krabban och silverfisken men indirekt fixade Oscar även de andra tre märkena så efteråt stannade vi kvar så han fick göra det som krävdes för att ta märkena på riktigt. Roligast idag var att han fick till ryggsimmet.
 
Efter simskolan idag köpte vi Thaimat och plockade bort julen så nu är den borta både här i Getskär och på Smögen. Skönt att ha det gjort även om granen fortfarande var väldigt fin på Smögen.
Nu är alla stjärnor, ljusstakar och tomtar borta för denna gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0