Kalasandet fortsätter

Tredje dagen gillt för att fira vår stora kille. Idag fick vi besök av morbror Anders, moster Madde, kusinerna William och Olivia, Erik, Filip och Elin Lundin samt familjen Andersson; Cippe, Cathrine, Ebba och Maja. Henrik tände grillen när det var lunchdags så vi passade på att grilla lite kycklingfiléer som vi bjöd på med sallad och egengjord Mangorajasås.
 
Det blev tyvärr inga bilder tagna men jag har tagit bilder på de flesta av alla fantastiska presenter Oscar fått uner helgen. En del Lego hann byggas innan jag tog kort :-)
 
TUSEN TACK alla nära och kära, vänner och släktingar för all uppvaktning och alla superfina presenter! Oscar är så nöjd och glad och sa tidigare ikväll att han önskade han kunde fylla år varje dag. Det önskar nog alla barn men jag ser det ändå som att han är väldigt nöjd med sin helg.
 
Omplåstrad 6-åring bygger Lego i pyjamasen ikväll.
 
Tyvärr hände en olycka i lekens hetta tidigare idag och Oscar ramlade och slog i hakan i golvet. Det blev ett ca 2 cm långt jack i hakan som vi tejpade ihop efter bästa förmåga, men han lär väl få ett ärr eftersom det var så djupt. Han höll sig ganska lugn resten av kalaset men Tack o lov hade han inte så ont.
 
Återigen, TACK ALLA som gratulerat vår prins på 6-årsdagen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0