Helgbesök

Helgen som gick har vi haft många trevliga besök i Getskär. På lördag förmiddag kom Hanna, Fredrik och nyblivna 1-åringen Freja. Oscar visade glatt sina leksaker för Freja och tackar för det söta pusslet han fick. Tack även för den smarriga äppelkakan ni bjöd på! Hanna hade även med en Dalakorg från hennes tvillingsyster Linnea och man Martin som jag hjälpt med trycksaker till deras bröllop. Tusen tack Linnea och Martin för allt det fina inneållet i korgen!

På lördag eftermiddag fick vi mysigt besök från Borås. Aleksandra, Johan och Hugo hälsade på och Henrik lagade älgstek till middag. Till efterrätt gottade vi oss med marängsviss. Hugo och Oscar höll låda i stort sett hela tiden men pausade även en stund framför Teletubbies, vilket som synes krävde full koncentration. Tusen tack för fina blommor och duplo.

Även på söndag var det besök. Först ett kort besök av mormor och morfar som hade Oscar-abstinens.
Sedan kom Magdalena, Andreas och lille Edwin eller "Deddin" som Oscar kallar honom. De hade med sig en smarrig kalvfilé som vi åt med rotfruktsgratäng och rödvinssky som Henrik kokat från egen fond. Efter lång väntan kunde vi även njuta av creme brulée till efterrätt. Man skulle kunna tro att Oscar haft födelsedag för även vid detta besök fick han fin present i form av ett förkläde. Tusen tack!

Söndagen avslutades med besök av farmor och faster Kattis. Tyvärr glömde jag ta kort på söndagen men här kommer några från lördagen.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0